Noćni klub i kako trebate da se ponašate ako ste došli sa svojom jačom polovinom

1 Comment

Noćni klub je obično mesto u kome se skupljaju muškarci. Međutim, to ne znači da se žene ne mogu zabaviti i uživati u performansima oskudno odevenih devojaka. Osim toga, to može biti novo i osvežavajuće iskustvo za vas i vašeg dečka ili muža. Zamislite samo kakve savete o zavođenju plesom možete dobiti od tih devojaka!

Noćni klub Romansa će pokušati da vam da smernice i savete, kako bi ste trebali da se ponašate u striptiz  baru sa svojim dečkom.

Noćni klub ima pravila ponašanja koja važe za devojke

Devojke u noćnom klubu su uvek dobrodošle!

Međutim, da bi se izbegle nevolje, postoje neka pravila ponašanja kojih se morate pridržavati.

Nije dozvoljeno dodirivati igračice

Noćni klub Romansa ima pravilo koje se ne sme kršiti, a to je da dodirivanje igračica zabranjeno!

Da, striptizete su žene takođe, ali to ne znači da ih možete slobodno dodirivati.

Pravilo je : „Gledaj, ali ne diraj.“

Igračice se veoma često osećaju neprijatno kada ih dodiruju neprimereno. Ako ste radoznali i želite kontakt, dovoljno je da ih pitate. Dakle, reč je o zabavi, ali i o poštovanju.

Ne budite ljubomorni!

Noćni klub je mesto gde je plesačicama posao da igraju na zavodljiv način. Prema tome, ništa ne smete shvatati lično, to im je posao i nisu tu sa namerom da ukradu vašeg čoveka.

Pre nego što uđete u striptiz klub, uverite sebe da je to samo zabava i da ste sa svojim muškarcem došli da se dobro provedete i steknete novo iskustvo.

Ono što je najvažnije, jeste da se opustite i uživate u svakom trenutku.

Noćni klub nije mesto gde bi ste trebali mnogo da pijete

Bilo da ste dosli sa svojim muškarcem ili prijateljima, pravilo je da se morate kontrolisati. Previše popijenog alkohola može dovesti do incidenata i na kraju krajeva, može delovati veoma neprikladno za jednu ženu.

Nemojte pokušati da „ukradete“ šou

Sasavim je u redu da se zabavljate i đuskate u noćnom klubu, ali ne pokušavajte da  ometate striptizete u poslu. Na taj način bi ste mogli da smetate drugim posetiocima, koji su došli da uživaju u njihovom plesu. Pustite da dame rade svoj posao!

Obucite se izazovno i lepo

Uprkos obnaženim ženama u noćnom klubu, pažnja vašeg dečka treba da bude usmerena ka vama. Na kraju krajeva, vi ste njegova devojka, zato se potrudite da se za odlazak u noćni klub obučete najbolje što možete.

Budite velikodušni!

Noćni klub je radno mesto devojkama koje tamo igraju. Gledajte da budete velikodušni i da ih nagradite za trud koji su uložile kako bi zabavile vas i vašeg muškarca.

Neka vaš um bude otvoren!

Ljudi koji odlaze u noćni klub pokušavaju da ostvare neke svoje seksualne fantazije.

Ukoliko na ovakvo mesto idete sa svojim dečkom, potrebno je da imate otvoren um, zaplovite u svet seksulnih fantazije i uživate!

Te večeri treba da pustite mašti na volju i oslobodite se svih predrasuda.

Noćni klub je mesto gde treba da se dobro zabavite!

Provod u striptiz baru sa vašim muškarcem treba da bude nezaboravno iskustvo koje ćete oboje pamtiti. Zato uživajte u nezaboravnim trenutcima koje će vam ovakav provod pružiti.

Ukoliko ste u Beogradu i imate želju da se dobro zabavite posetite noćni klub Romansa i uživajte u zavodljivim performansima koje će vam naše devojke pružiti.

 

 

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

O nama

Najzgodnije devojke i sa najlepšim provokativnim pogledom su u Romansi! Prvo kada prođete kroz vrata našeg kluba, ugledaćete puno lepih i negovanih devojaka koje svojom atraktivnošću jednostavno ostavljaju bez daha . To je naš noćni striptiz  klub!

Želite nezaboravno iskustvo?

More from our blog

See all posts

Leave a Comment